Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/itnvision.dk/public_html/wp-content/themes/divi/functions.php on line 5763

Apps til e-conomic


CRM

Har du behov for et bedre overblik over dine kunder og leverandører?
Så kan vores løsning CRM være noget for dig

Kort om CRM:

Med vores CRM modul opnår du en lang række muligheder, som hjælper dig med at få et væsentlig bedre overblik over din virksomhed og specifikt dine kunder. Et CRM-system er generelt en god måde på at sætte sine kunder i fokus, og det vil ofte resultere i at ens salg øges.

Med et CRM-system fra itn|vision kan du altid holde styr på alle informationerne omkring dine kunder og leverandører fra e-conomic.

Foruden det bedre overblik du får over dine kunde- og leverandørkartotek, så giver appen dig også mulighed for at lave opfølgninger, notaer på tilbud, ordre, kunde, leverandør samt lave tidsregistreringer på den enkelte kunde eller projekt.

Alle oplysninger på dine kunder kan appen automatisk hente direkte fra dit kundekartotek i e-conomic. Herefter vil alle informationerne automatisk blive indlæst. Processen foregår hvergang helt automatisk, når du foretager dig ændringer i kundekartoteket.

Priser og abonnementer

 

CRM ENKELTBRUGER

Kr.0/*
 • Licens E-mail @pp 0 kr.
 • Månedsabonnement 99 kr.
 • *Ekskl. abonnement

BESTIL I DAG

CRM FLERBRUGER

Kr.1500/*
 • Licens E-mail @pp 1500 kr.
 • Månedsabonnement 350 kr.
 • Månedsabonnement pr. bruger 99 kr.
 • *Ekskl. abonnement

BESTIL I DAG

CRM app til e-conomic

Prøv gratis i 14 dage

Synes du, at løsningen lyder rigtig, men har endnu ikke e-conomic? Prøv e-conomic gratis i 14 dage. Når du har bestilt en prøveperiode, kan du kontakte os og få mulighed for at prøve vores apps sammen med e-conomic.

Andre som er interesseret i vores CRM, har også været interesseret i:

Serienummer

serienummerBehov for bedre overblik over dit lager ved hjælp af serienummer? Appen fortæller dig, hvilke serie-numre du har på lager, og den giver dig mulighed for at tilføje et serienummer til en faktura.

Se mere

wms

itnwms-logoMangler du et komplet wms system, som optimere din virksomhed hele vejen fra ordreregistrering til forsendelsen til dine kunder? Så kunne vores apps til lagerstyrring være noget for dig og din virksomhed.

Se mere

itn|apps2go

itn_sales2goBehov for en mobil salgsapp, som kan hjælpe dig med at optimere dit salg? Appen er udviklet til tablet og medvirker til  at give dig et bedre overblik over din virksomheds varelager.

Se mere

 

 

Kontakt itn|vision

  Dit navn (skal udfyldes)

  Virksomhedsnavn

  Evt. mobilnummer

  E-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked

  Kontakt os