Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/itnvision.dk/public_html/wp-content/themes/divi/functions.php on line 5763

Partnerliste


Overblik over itnIvision officielle partnere

Hvorfor blive partner

Der er flere grunde til, at blive partner med itnIvision.

Ved at blive partner med itnIvision får du en seriøs samarbejdspartner, som har 100 % fokus på at vores kunder får netop den løsning, som passer dem bedst. Vi har stor fokus på hurtig kundeservice, således kunden oplever minimal down time med vores løsninger.

Vi besidder komplette løsninger indenfor lagerstyrring, batchnummer- og serienummerstyrring, produktionsstyring og meget mere. Du får mulighed for at tilføje nogle af branchens skarpeste løsninger til din portfolio. Få deling i og drag fordel af den store viden vi har opbygget indenfor branchen. Bliver du partner med os, så deler vi ud af vores viden til dig, så du kan stå stærkere på markedet.

Er du ekstern bogholder, mindre it-virksomhed eller person med gå på mod og en forståelse for lagerstrukturer? Så kunne vores partnerprogram være interessant for dig. Din baggrund er ikke vigtig, vi skal nok stå for oplæringen i vores løsninger.

Fordele med itnIvision som partner

Der er flere fordele ved at blive partner med itnIvision.

Du får som partner adgang til vores løsninger såsom, itnIwms, itnIleverandørservice, itnIsales2go og mange flere.

Du får altså mulighed for at forhandle nogle kundeorienteret løsninger, som kan være med til at rykke din position på markedet ved at blive partner med os.

Som partner med itnIvision er det muligt at skræddersy din samarbejdsaftale, således den matcher dine ønsker og sådan vi begge er tilfredse. Vi mener at gensidig tilfredshed er vejen til at opnå endnu større mål!

At du kan fortsat tjene penge på kunden efterfølgende ved at håndtere bl.a. front end supporten. Ét er at du får en del af licens og abonnementsdelen, men vi giver dig også mulighed for at tjene penge på opsætningen, konsulenttimer og den generelle support.


Her på siden finder du en oversigt over vores partnere, som har styr på vores system. Tag kontakt til vores partnere, hvis de kan hjælpe dig, og give dig rådgivning.

NavnLogo til partner  

ServiceLogo til partnerliste

KontaktLogo til liste

ssss ds s
s s s
     
     
     

Ansøg om at blive en itnIvision partner

Udfyld venligst nedenstående formular, og vi vil kontakte dig

Kontakt itn|vision

  Dit navn (skal udfyldes)

  Virksomhedsnavn

  Evt. mobilnummer

  E-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked

  Kontakt os