Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/itnvision.dk/public_html/wp-content/themes/divi/functions.php on line 5763
+45 70 25 76 00 info@itnvision.dk

Apps til e-conomic


PreSale

Har du behov for et bedre overblik over de af dine ordre, der optages til senere levering?
Så kan vores løsning PreSale være noget for dig

Kort om PreSale:

Appen tager hånd om de ordre, der er optaget til senere levering. Denne ordre kan lagres i appen, således at lagerværdien i e-conomic ikke påvirkes. Appen kan danne en statistik per varenummer for ordreafgivelse ved leverandør, hvis dette er ønsket. Ved varemodtagelse indlæses disse ordrer til levering via Cross Docking. Appen kan kombineres med scanningsapp for varemodtagelse samt pluk.

PreSale i e-conomic


Bestil itn|presale

Licens kr. 6.500 (engangsbeløb)

Abonnement for licensen kr. 450 pr. måned.

Abonnement pr. bruger kr. 199 pr. måned

Kontakt os hvis du ønsker at købe denne løsning

Køb

Andre som er interesseret i itn|presale, har også været interesseret i:

Serienummer

serienummerBehov for bedre overblik over dit lager ved hjælp af serienummer? Appen fortæller dig, hvilke serie-numre du har på lager, og den giver dig mulighed for at tilføje et serienummer til en faktura.

Se mere

Batchnummer

batch-til-hjemmesidenBehov for at kontrollere batch-nummer og sidste salgsdato? Appen hjælper dig bl.a. med at spore en ordre eller hvilken leverandør den enkelte batch er modtaget fra. Appen giver total sporbarhed.

Se mere

itn|apps2go

itn_sales2goBehov for en mobil salgsapp, som kan hjælpe dig med at optimere dit salg? Appen er udviklet til tablet og medvirker til  at give dig et bedre overblik over din virksomheds varelager.

Se mere

PreSale app til e-conomic

Prøv gratis i 14 dage

Synes du, at løsningen lyder rigtig, men har endnu ikke e-conomic? Prøv e-conomic gratis i 14 dage. Når du har bestilt en prøveperiode, kan du kontakte os og få mulighed for at prøve vores apps sammen med e-conomic.

Kontakt itn|vision

  Dit navn (skal udfyldes)

  Virksomhedsnavn

  Evt. mobilnummer

  E-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked

  Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
  Privatlivspolitik og
  Servicevilkår er gældende.

  Kontakt os