Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/itnvision.dk/public_html/wp-content/themes/divi/functions.php on line 5763
+45 70 25 76 00 info@itnvision.dk

Provisionsberegning i e-conomic

Fordele ved en CRM app

Fordele ved CRMOverblik over kunde- og leverandørkartotek

Fordele ved CRMGiver dig bedre overblik over din virksomhed og dine kunder

Fordele ved CRMCRM appen holder styr på informationer om dine kunder

Fordele ved CRMIntegration til e-conomic

 

 

Formål med CRM?

App med muligheder:

Med vores CRM app opnår du en lang række muligheder, som hjælper dig med at få et væsentlig bedre overblik over din virksomhed og specifikt dine kunder. Et CRM-system er generelt en god måde på at sætte sine kunder i fokus, og det vil ofte resultere i at ens salg øges.

Med et CRM-system fra itn|vision kan du altid holde styr på alle informationerne omkring dine kunder og leverandører fra e-conomic.

Foruden det bedre overblik du får over dine kunde- og leverandørkartotek, så giver appen dig også mulighed for at lave opfølgninger, notaer på tilbud, ordre, kunde, leverandør samt lave tidsregistreringer på den enkelte kunde eller projekt.

Alle oplysninger på dine kunder kan appen automatisk hente direkte fra dit kundekartotek i e-conomic. Herefter vil alle informationerne automatisk blive indlæst. Processen foregår hvergang helt automatisk, når du foretager dig ændringer i kundekartoteket.

Billede af medarbejder

Skal du i gang?

Er du interesseret i at komme i gang med vores CRM app, så er du velkommen til at kontakte os, hvor vi sammen kan få dig bedst muligt i gang med integrationen.

Apps til e-conomic

Er du interesseret i at se, hvilke andre apps vi tilbyder til e-conomic, så kan du se vores udvalg, hvis du trykker på nedstående knap. Vi er app- og integration partner til e-conomic.

Priser og abonnementer

 

CRM EnkeltbrugerCRM Flerbruger
Support
E-mail support (hele døgnet)
Telefon support (8-16 man-fre)
Priser
Licens (Engangsbeløb)Kr.0Kr.1.500
Kvartal AbonnementKr.297
(99,00 kr. pr. md)
Kr.1.500
(500,00 kr. pr. md)
Kvartal Abonnement pr. brugerKr.450
(150,00 kr. pr. md)
Kr.450
(150,00 kr. pr. md)
Bestil
Bestil Bestil

CRM app til e-conomic

Prøv gratis i 14 dage

Synes du, at løsningen lyder rigtig, men har endnu ikke e-conomic? Prøv e-conomic gratis i 14 dage. Når du har bestilt en prøveperiode, kan du kontakte os og få mulighed for at prøve vores apps sammen med e-conomic.

Andre som er interesseret i vores CRM, har også været interesseret i:

Serienummer

serienummer
Behov for bedre overblik over dit lager ved hjælp af serienummer? Appen fortæller dig, hvilke serie-numre du har på lager, og den giver dig mulighed for at tilføje et serienummer til en faktura.

Se mere

wms

itnwms-logo
Mangler du et komplet wms system, som optimere din virksomhed hele vejen fra ordreregistrering til forsendelsen til dine kunder? Så kunne vores apps til lagerstyrring være noget for dig og din virksomhed.

Se mere

itn|apps2go

itn_sales2go
Behov for en mobil salgsapp, som kan hjælpe dig med at optimere dit salg? Appen er udviklet til tablet og medvirker til  at give dig et bedre overblik over din virksomheds varelager.

Se mere

 

 

Kontakt itn|vision

  Dit navn (skal udfyldes)

  Virksomhedsnavn

  Evt. mobilnummer

  E-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked

  Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
  Privatlivspolitik og
  Servicevilkår er gældende.

  Kontakt os