Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/itnvision.dk/public_html/wp-content/themes/divi/functions.php on line 5763
+45 70 25 76 00 info@itnvision.dk

Apps til e-conomic


Gentagne ordre

Har du behov for at kunne danne ordre på baggrund af tidligere oprettede ordre eller faktura i e-conomic?
Så kan vores løsning Gentagne ordre være noget for dig

Kort om Gentagne ordre:

Appen gør det muligt at danne gentagne ordre på baggrund af allerede oprettede ordre eller faktura i din virksomheds e-conomic. Når en sådan ordre dannes i e-conomic, korrigeres ordren og den kan derved indlæses i virksomhedens e-conomic. Ordren kan indlæses i dit/din virksomheds e-conomic enten som ordre eller igangværende faktura alt efter din virksomheds behov.

Gentagne ordre i e-conomic


Bestil gentagne ordre

 

Kontakt os hvis du er interesseret i at købe denne løsning

Køb

Andre som er interesseret i gentagne ordre, har også været interesseret i:

Listesystem

itn|listesystem er en løsning, som gør det muligt at overføre indberetningsoplysninger fra e-conomic til skats listesystem. Appen er en direkte forbindelse mellem dit e-conomic og skats listesytem.

Se mere

Shipment

Vores shipment-app gør det muligt at overfører data til en ekstern distributør. Appen overfører dataen direkte til din distributørs it-system. Overførslen kan ske til bl.a. GLS og Danske Fragtmænd

Se mere

wms

itnwms-logoMangler du et komplet wms system, som optimere din virksomhed hele vejen fra ordreregistrering til forsendelsen til dine kunder? Så kunne vores apps til lagerstyrring være noget for dig og din virksomhed.

Se mere

Gentagne ordre app i e-conomic

Prøv gratis i 14 dage

Synes du, at løsningen lyder rigtig, men har endnu ikke e-conomic? Prøv e-conomic gratis i 14 dage. Når du har bestilt en prøveperiode, kan du kontakte os og få mulighed for at prøve vores apps sammen med e-conomic.

Kontakt itn|vision

  Dit navn (skal udfyldes)

  Virksomhedsnavn

  Evt. mobilnummer

  E-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked

  Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
  Privatlivspolitik og
  Servicevilkår er gældende.

  Kontakt os