Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/itnvision.dk/public_html/wp-content/themes/divi/functions.php on line 5763
+45 70 25 76 00 info@itnvision.dk

Overfør elektroniske dokumenter på en sikker måde

Overførsel af dokumenter

Gør din arbejdsdag nemmere med itnIEDI:

Ønsker du en løsning, som gør din arbejdsdag nemmere?
Og som sparer dig for papir- og tastearbejde?

Hos itn|vision tilbyder vi vores EDI-løsning itnIEDI, der gør det muligt at udveksle fakturaer, ordrer og ordrebekræftelser med kunder og/eller leverandører på en nem og sikker måde. EDI kan benyttes uanset, hvilket standard forretningssystem, ens samarbejdspartnere anvender.


Fordele ved itnIEDI:

itn|vision EDI-løsning sparer for manuel arbejdstid, da den manuelle proces erstattes. Der vil være mindre papir- og tastearbejde, som giver mere tid til andre arbejdsopgaver. Dette medvirker til at kvaliteten af dokumenterne bliver højere. Samtidig fortages leveringen af elektroniske dokumenter hurtigere til kunder og leverandører på en nem og sikker måde. Datasikkerheden i en EDI-løsning har en høj prioritet, så din data kommer korrekt frem.

 

Kædestruktur for itnIEDI:

itn|vision tilbyder EDI-løsning med kædestruktur. Med itn|vision’s EDI-løsning er der mulighed for at købe en EDI-løsning der passer til din virksomhed. Det vil sige, at der kan købes en EDI-løsning med følgende kædestrukturer, alt efter hvad struktur din virksomhed har:

  • EDI-løsning: Til kæden med levering til enkelte butikker
  • EDI-løsning: Til en enkelt butik under kæden

Der er samtidig også mulighed for at købe en EDI-løsning uden kædestruktur. Dette er til virksomheder der sælger direkte.


Udbytte af itn|EDI:

Du får derfor en løsning som optimerer din og dine medarbejderes arbejdsgang, samt en løsning du trygt kan lade dine medarbejdere bruge. itnIEDI er en abonnementsløsning, som koster enten 4.500 – 6-500 kr. for opstart og opsætning. Efterfølgende vil prisen være et månedsabonnement på 250 kr. Hvis du gerne vil høre mere om itnIEDI, så kan du læse mere på vores hjemmeside på følgende link: https://itnvision.dk/itnedi-elektronisk-udveksling-af-data. Lyder dette som noget for dig, og vil du gerne i gang med det samme? Så kontakt itnIvision på mail: salg@itnvision.dk eller på tlf.: +45 70 25 76 00

error

Tjek os ud på de sociale medier også!

Kontakt os