Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/itnvision.dk/public_html/wp-content/themes/divi/functions.php on line 5763
+45 70 25 76 00 info@itnvision.dk

Partnerskab med dinero

LeverandørService app til dinero

Vi har indgået partnerskab med regnskabsprogrammet dinero:

Vi har indgået partnerskab med regnskabsprogrammet dinero. Samarbejdet i vores partnerskab går ud på, at synliggøre vores LeverandørService app. Appen er nu til at finde på dinero’s integrationside, som skal hjælpe virksomheder med at deres kunder betaler til tiden: https://dinero.dk/integrationer/itn-leverandoerservice/


Vores LeverandørService app:

Appen er faktisk en af vores mest populære- og foretrukne apps til virksomheder, der ofte mangler betaling fra deres kunder. Vores LeverandørService løsning sikrer nemlig, at dine kunder betaler deres regning til tiden: https://itnvision.dk/apps-til-e-conomic-2/oekonomi/leverandoerservice.

Appen har til formål at trække penge fra dine kunder, så de betaler til tiden, og dermed får du mere styr på likviditeten . Det vil sige at du fremadrettet ikke skal spilde tid på kunder, som ikke har betalt, men i stedet for kan bruge tiden på jeres kernekompetencer.

Helt konkret giver den dig et bedre overblik over din virksomheds økonomi, særligt med henblik på dine indtægter og dine kunders manglende betalinger. Appen er udviklet i samarbejde med Nets og kan findes under deres oversigt over godkendte løsninger.

LeverandørService kræver en licens i form af et éngangsbeløb på kr. 1.500. Dertil skal der vælges et abonnement, som passer til det forventet antal månedlige transaktioner.

Ved oprettelse betales der for indeværende kvartal og løbende kvartalsvis.

Der er fire abonnementer at vælge imellem, de inkluderer hhv. 50, 250 og 500 månedlige transaktioner.
Skulle det ske, at det månedlige antal transaktioner bliver opbrugt, så er merprisen pr. transaktion 1 kr.
Merprisen på 1 kr. beregnes automatisk og vil blive afregnet ved næste kvartalsopkrævning.

I tilfælde af et forventet forbrug på over 500 transaktioner pr. måned bedes I tage kontakt til os,
så vi sammen kan lave den helt rigtige aftale.


Udbytte af partnerskab:

Partnerskabet sammen med dinero er vi rigtig glade for, og vi ser frem til de muligheder samarbejdet giver os. Hold øje på vores sociale medier, hvor du kan følge med i vores samarbejdede. På følgende link kan du læse mere om vores LeverandørService app.

Lyder vores LeverandørService app som noget for dig, og vil du gerne i gang med det samme? Så kontakt itnIvision på mail: salg@itnvision.dk eller på tlf.: +45 70 25 76 00

 

error

Tjek os ud på de sociale medier også!

Kontakt os