Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/itnvision.dk/public_html/wp-content/themes/divi/functions.php on line 5763
+45 70 25 76 00 info@itnvision.dk

Shipment i e-conomic

Fordele ved shipment app

Fordele ved shipment appVaretager dataoverførsel fra dit system til transportørs it-system

Fordele ved shipment appStyre overførsel af data til ekstern distributør

Fordele ved shipment app Vi tilbyder shipment-integration til GLS og Danske Fragtmænd

Fordele ved shipment appApp-integration til e-conomic

 

Kort om Shipment app

 

Shipment app

 

Shipment til e-conomic varetager dataoverførsel fra dit system til din valgte transportørs it-system. Appen giver dig eller dine ansatte mulighed for at kunne styre overførsel af data til en ekstern distributør. Samtidig med at denne data overføres i transportørs it-system for booking af transport. Det vil altså sige, at appen kan overføre data til GLS og Danske Fragtmænd og samtidig automatisk overføre data til den valgte transportørs it-system for booking af transport. Appen kan kombineres med vores lagersystem itnIwms.

Vi tilbyder shipment-integration til GLS og Danske Fragtmænd, som vil blive beskrevet nedenfor.

Data billede til shipment side

 

GLS- og Danske Fragtmænd integration

 

GLS integration

 

I vores shipment app tilbyder vi GLS, som transportør. Med en GLS-integration til din webshop kan du anvende GLS som transportør.

I GLS-integrationen tilbyder vi blandt andet GLS Quicklabels. Her kan du hurtigere og nemmere lave et GLS dokument, når du skal håndter pakker. Med i integrationen medfølger et printerprogram, som udskriver labels med pakkens data. Med denne integration skaber du et bedre shipment-flow fra ordrehåndtering, booking af transport og tracking.

Danske Fragtmænd integration

 

I vores shipment app tilbyder vi Danske Fragtmænd som transportør. Med en Danske Fragtmænd-integration til din webshop kan du anvende Danske Fragtmænd som transportør. Med denne integration skaber du et bedre shipment-flow fra ordrehåndtering, booking af transport og tracking. Danske Fragtmænd er Danmarks største nationale transportør, og levere fra dag-til-dag i hele landet.

 

Skal du i gang?

Er du interesseret i at komme i gang med vores Shipment app, så er du velkommen til at kontakte os, hvor vi sammen kan få dig bedst muligt i gang med integrationen.

Apps til e-conomic

Er du interesseret i at se, hvilke andre apps vi tilbyder til e-conomic, så kan du se vores udvalg, hvis du trykker på nedstående knap. Vi er app- og integration partner til e-conomic.

Priser og abonnementer

Shipment GLS-integrationShipment Dangske Fragtmænd-integration
Informationer
Transaktion pr. stk.Kr. 1Kr. 1
Support
E-mail support (hele døgnet)
Telefon support (8-16 man-fre)
Priser
Licens shipment (Engangsbeløb)Kr.1.500Kr.1.500
Shipment-integration (Engangsbeløb)Kr.6.500Kr.6.500
Engangsbeløb i altKr.8.000Kr.8.000
Kvartal AbonnementKr.1.050
(350,00 kr. pr. md)
Kr.1.605
(535,00 kr. pr. md)
Bestil
Bestil Bestil

Shipment app til e-conomic

Prøv gratis i 14 dage

Synes du, at løsningen lyder rigtig, men har endnu ikke e-conomic? Prøv e-conomic gratis i 14 dage. Når du har bestilt en prøveperiode, kan du kontakte os og få mulighed for at prøve vores apps sammen med e-conomic.

Andre som er interesseret i itnIshipment, har også været interesseret i:

LeverandørService

leverandoerservice
Behov for at e-conomic automatisk kan hente dine fakturaoplysninger og sende dem videre til Nets? Appen hjælper dig med at optimere forretnings-processerne omkring betalingen fra dine kunder.

Se mere

Listesystem

Listesystem logoitn|listesystem er en løsning, som gør det muligt at overføre indberetningsoplysninger fra e-conomic til skats listesystem. Appen er en direkte forbindelse mellem dit e-conomic og skats listesytem.

Se mere

Intrastat

Intrastat logo
Søger du en løsning der kan danne indberetningsfiler ved varekøb eller varesalg? Så kan vores intrastatapp hjælpe dig. Appen kan foretage indberetninger per faktura eller i intervaller.

Se mere

Kontakt itn|vision

  Dit navn (skal udfyldes)

  Virksomhedsnavn

  Evt. mobilnummer

  E-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked

  Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
  Privatlivspolitik og
  Servicevilkår er gældende.

  Kontakt os