Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/itnvision.dk/public_html/wp-content/themes/divi/functions.php on line 5763
+45 70 25 76 00 info@itnvision.dk

Optimer og effektiviser din lagerstyring!

Optimer og effektiviser din lagerstyring!

af | nov 3, 2017 | Nyheder | 0 Kommentarer

Optimer dit lager med en branchetilpasset wms-løsning

itn|wms trading er udviklet til handelsvirksomheden, som ønsker at effektivisere sin lagerstyring.

Det betyder helt konkret, at du vil opleve et lagerstyringssytem som skaber endnu mere værdi for dig og din virksomhed!

Vi har i løbet af den seneste periode ændret vores opsætning af vores wms-løsninger, og har nu udviklet dem i en mere branchespecifik retning. Det har vi gjort, fordi virksomheder i forskellige brancher ikke nødvendigvis har de samme behov og krav til softwaren.

Det gør det også lettere for interesserede at finde frem til netop den løsning, som passer dem bedst og derved skaber mest værdi. Vi vil derfor over de næste uger introducere vores nye wms-løsninger.I denne uge har vi fokus på løsningen itn|wms trading. Det er et WMS system, som er udviklet til handelsvirksomheder eller lignende virksomheder, som ikke har behov for at håndtere produkter med batchnumre, serienumre eller produkter som indeholder varianter.

itn|wms trading indeholder funktioner til bl.a. at udføre varemodtagelse, pluk og lokationsstyring. Overordnet set, så vil løsningen hjælpe med at optimere din lagerstyring og dine arbejdsprocesser på lageret.

Gå ind på vores hjemmeside, for at få mere information om itn|wms trading. Her kan du også se en introduktionsvideo, samt bestille løsningen! Ellers kan du kontakte os på +45 75 25 76 00 eller på salg@itnvision.dk.

error

Tjek os ud på de sociale medier også!

Kontakt os