Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/itnvision.dk/public_html/wp-content/themes/divi/functions.php on line 5763
+45 70 25 76 00 info@itnvision.dk

Partnere


Her kan du se og læse nærmere omkring vores samarbejdspartnere

E-conomic

E-conomic tilbyder et web-baseret økonomistyrings system, der kan være behjælpelig med at skabe et overblik over din virksomhed. Ligegyldigt om du er selvstændig og har en lille fashionvirksomhed eller om du sidder i en større produktionsvirksomhed.

E-conomic kan varetage mange opgaver i ét samlet system, hvor vores applikationer fungerer som faneblade i e-conomics brugerflade. Det vil altså sige, at vores løsninger automatisk fungerer som en del af e-conomic, således at du eller dine ansatte ikke oplever to separate systemer.

Med e-conomic får du et regnskabsprogram til en fast, lav pris, og med vores integrationsmuligheder får du et program, der løser din virksomheds varierede opgaver. Vi tilbyder mange løsninger, som dækker en bred vifte af problemstillinger og behov i virksomhederne.

Vores apps kan dække en hel række af forskellige opgaver og er udviklede til at kunne tilpasses til mange forskellige typer af virksomheder.

Vores løsninger kan let integreres med e-comomic. Det gør det nemt for dig og din virksomhed at opleve ét samlet program, hvor vores applikationer indtræder som en integreret del af E-conomics brugerflade. Derved kan det siges, at vores løsninger er en simpel og hurtig måde at integrere nye løsninger med dit nuværende e-conomic.


Zenegy

Zenegy tilbyder et interaktivt cloudbaseret lønsystem som forsøger at gøre op med det klassiske løn-setup. I stedet forsøger de at bevæge sig hen mod en åben platform, hvor innovation og brugervenlighed er i højsædet. Med andre ord er Zenegy løn på en helt ny måde, hvor du kan administrer alt fra ferieplanlægning, overførsler, kørselsregistrering og meget mere.

Zenegy er udviklet således, at det egner sig til store såvel som små virksomheder, eftersom de løser både simple og komplekse lønbehov. Med Zenegy kan du let og automatisk overføre al din løndata over i e-conomic.

Vi kan integrere lønsystemet med en række af vores løsninger, og derudover kan vi udvikle særskilte løsninger ovenpå Zenegy’s API. I tilfælde af, at du er interesseret i at prøve lønsystemet, så kan du prøve det helt gratis her, eller kan du læse nærmere omkring Zenegy her.

Kontakt itn|vision

  Dit navn (skal udfyldes)

  Virksomhedsnavn

  Evt. mobilnummer

  E-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked

  Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
  Privatlivspolitik og
  Servicevilkår er gældende.

  Kontakt os