Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/itnvision.dk/public_html/wp-content/themes/divi/functions.php on line 5763

E-conomic

e-conomic – regnskab på den nemme måde

e-conomic regnskabsprogram er nemt og enkelt at komme i gang med.

Systemet er 100% webbaseret og det kræver ingen installation af software, kun en internetforbindelse. Desuden er systemet tilgængeligt hvor som helst og når som helst, hvilket betyder at samarbejdet med revisor og/eller ekstern bogholder kan foregå via internettet.

Der er ingen store opstartsomkostninger, men kun en fast lav månedlig ydelse.

Vælg en af e-conomics standardopsætninger, som passer til din virksomhedstype, og du kan gå i gang med at fakturere, bogføre og budgettere. e-conomics overskuelige brugerflade og opbygning gør det let at finde de rigtige menuer og funktioner, mens danske vejledninger guider dig igennem systemet.

e-conomic indeholder både finans-, kreditor-, debitor- og fakturamodul.

Revision og momsafregninger kan sætte ethvert bogholderi på den anden ende. Der kan være bilag, der mangler at blive bogført, eller mapper der skal sendes frem og tilbage mellem virksomhed og revisor.

Med e-conomic kan du gå på nettet med revisoren og evt. en ekstern bogholder og give dem adgang til både bilag og bogføring. Adgangen for revisor/ekstern bogholder er gratis.

Du kan udvide e-conomic i takt med, at virksomheden vokser. Med et enkelt klik kan du åbne for nye moduler og arbejde videre med de samme data, men med udvidet funktionalitet.

Vi udvikler hele tiden nye og forbedrede funktioner og faciliteter, som skal gøre det let at holde styr på økonomien. De nye funktioner og faciliteter bliver automatisk lagt ind i e-conomic, uden at du skal installere ny software eller betale for opdateringer.

Kontakt itn|vision

  Dit navn (skal udfyldes)

  Virksomhedsnavn

  Evt. mobilnummer

  E-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked

  Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
  Privatlivspolitik og
  Servicevilkår er gældende.

  Kontakt os