Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/itnvision.dk/public_html/wp-content/themes/divi/functions.php on line 5763
+45 70 25 76 00 info@itnvision.dk
Slide 1

Support til Impexvision

Find support og hjælp til din brug af Impexvision

Hjælp og vejledning til Impexvision

Her finder vi hjælp til de mest almindelig forekomne fejl, som du støder på i brugen af Impexvision. Vi har forsøgt, at opbygge fejlteksterne så logisk som det er muligt altså med en tekst som man umiddelbart forbinder med fejlen. Det kan selvfølgelig godt være, at vi ikke har ramt rigtig i forhold den problemstilling som du står med men så må du prøve, at søge på en anden for derved, at finde løsningen.

Du kan også finde oplysninger dokumenter såsom “Transpport dokumenter” samt andre koder eksempelvis til “Forudgående dokument mv. Oplysningerne er hentet fra Skats hjemmeside og vi kan derfor ikke stå inde for, at oplysningerne er korrekte. Der er også link til EU´s hjemmeside, hvor du kan få den internationale status på et given MRN nummer.

Hvis det ikke hjælper dig eller du ikke finder det svar du søgte, er du velkommen til, at kontakte os på enten tlf. +45 7025 7600 eller mail til support på support@itnvision.dk

Fejlsøgning i Impexvision:

Vi har opstillet løsningerne til de mest almindelige forekomne funktionsfejl fra Impexvision. Du trykker på den tekst som passer bedste til den funktionsfejl som du oplever og du kan efterfølgende læse en mulig løsning.


Blank side

Hvis du oplever en “Blank side” ved udskrift kan du afhjælpe det på følgende måde: Tryk: Ctrl + Break Herefter kommer fejlkoder som du trykker OK til Log på Impexvision Modtag svar igen Udskriv igen hvis det ikke hjælper så ring tlf. +45 7025 7600 eller send en mail til support@itnvision.dk inden du siger ja til OK listen. (VIGTIGT)

Upassende Server Udtryk

Hvis du oplever udtrykket “Upassende Server Udtryk” kan du afhjælpe det på følgende måde: Udtrykket optræder i to tilfælde 1: Du er ved at hente svar Tryk: Ctrl + Break Herefter kommer fejlkoder som du trykker OK til Log på impexvision Modtag svar igen Udskriv igen 2: Under almindelig drift Luk systemet Log på igen Fortsæt hvis det ikke hjælper så ring tlf. +45 7025 7600 eller send en mail til support@itnvision.dk inden du siger ja til OK listen for 1. tilfælde. (VIGTIGT)


Tekst og koder:

Ved hjælp af de efterfølgende link kan du finde de fleste nødvendige tekster og koder til brug for dit arbejde med Impexvision. Oplysningerne er hentet fra Skat og EU. Du kan også nå de enkelte oplysninger direkte fra Impexvision, idet vi har skabt mulighed for via link ud for den enkelte felt i Impexvision, at du kan komme direkte til oplysningerne på de efterfølgende sider.

Kontakt itn|vision

  Dit navn (skal udfyldes)

  Virksomhedsnavn

  Evt. mobilnummer

  E-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked

  Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
  Privatlivspolitik og
  Servicevilkår er gældende.

  Kontakt os