Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/itnvision.dk/public_html/wp-content/themes/divi/functions.php on line 5763
+45 70 25 76 00 info@itnvision.dk

wiki|vision

< Tilbage
Udskriv

Link – Opret Leverandørservice

Oprettelse af Leverandørservice:

For at blive oprettet til Leverandørservice skal du først tilmelde dig ved Mastercard Payment Services (tidligere NETS).

Oprettelse af kreditornummer

Før du kan tage din Leverandørserviceaftale i brug, så er det nødvendigt for dig at oprette en aftale ved Mastercard Payment Services, således du modtager dit kreditornummer. Kreditornummeret skal vi bruge i vores opsætning så Mastercard Payment Services ved, hvem som ønsker at trække pengene. Grunden til at du både skal have en aftale ved Mastercard Payment Services og hos os er, at du har brug for en ekstern dataleverandør til at sende dine oplysninger til og fra Mastercard Payment Services.

I processen med at oprette aftalen ved Mastercard Payment Services skal du derfor krydse af i feltet, at du benytter en ekstern dataleverandør. De beder dig også om at oplyse din ekstern dataleverandørs CVR-nr, hvortil du skal indtaste følgende: 31939178.
Link til oprettelse: https://leverandoerservice.mastercard.com/

Har du spørgsmål eller brug for hjælp i processen, så skal du blot kontakte os, og så hjælper vi dig godt i gang.

Indholdsfortegnelse
error

Tjek os ud på de sociale medier også!

Kontakt os